Hlavní obsah

Muž naboural před obchodem s rybářskými potřebami. Svlékl se a vlezl do akvária

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

George Owens a s ním i zákazníci obchodu pro rybáře a také dva policisté zažili v prvním týdnu letošního roku neobvyklé odpoledne. Muž nejprve autem naboural do sloupu, pak nahý skočil do velkého akvária a nakonec jej odvedli v poutech.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Prodejna s rybářskými, loveckými a outdoorovými potřebami řetězce Bass Pro Shops ve městě Leeds v americkém státě Alabama měla letos 4. ledna krátce před zavírací dobou, když se začaly dít věci.

George Owens totiž nejprve před obchodem naboural do sloupu, a když z auta vystoupil, namířil si to dovnitř, svlékl se do naha a skočil do velkého akvária.

Podle policejního náčelníka Paula Irwina dorazili muži zákona na místo zhruba za pět minut a vydali se dvaačtyřicetiletého muže zajistit. Ten na ně mezitím pokřikoval a také znovu skočil do vody.

Následně se pokusil z akvária vylézt přes boční stěnu, ale nedokázal se udržet, spadl na betonovou podlahu a chvíli se zdálo, že přišel o vědomí. Situace ovšem zjevně nebyla nijak vážná, protože Owens značně ožil krátce poté, co mu jeden z policistů nasadil pouta.

Naháč se pak ještě snažil klást odpor v komické scéně příznačně připomínající plácání ryby na suchu, a poté již byl odvezen ke klasickému i psychiatrickému vyšetření a následně do vazby.

Podle serveru AL byl Owens obviněn z veřejného pohoršování, výtržnictví, útoku na policisty, kladení odporu při zatýkání a dalších přečinů.

Tři muži se omylem zamkli v opuštěném vězení. Policisté je osvobodili a rovnou zatkli

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám