Hlavní obsah

Muž měl 40 let v prstech magnety, aby mohl podvádět v kostkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thajský lékař před pár dny na sociálních sítích sdílel fotografie z neobvyklého případu, kdy si starší muž přišel nechat vyoperovat magnety z konečků prstů. Před mnoha lety si je tam nechal vsadit, aby mohl podvádět při kostkách.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Doktor Wat Lun z kliniky v thajské provincii Čonburi na Facebooku nezřídka sdílí fotky a zážitky ze své praxe, ale s něčím podobným se ještě nesetkal. Přišel za ním totiž muž, který z konečků prstů potřeboval vyoperovat malé magnety.

„Asi tomu nebudete věřit, ale jeden pacient měl v prostředníčku a prsteníčku levé ruky čtyřicet let magnety, aby mohl hrát hru s kostkami Hi-Lo,“ napsal podle serveru Asean Now lékař k fotografiím.

A doktor Wat Lun dodal i důvod, proč musely malé černé destičky pryč. Muže totiž čekala cesta letadlem a měl strach, že by magnety mohly působit komplikace při bezpečnostní kontrole. A navíc dnes už prý kostky stejně nehraje.

Hi-Lo je jednoduchá hazardní hra, kde se vrhá třemi kostkami a sází se na součet hodnot. Není známo, jak přesně hra s magnety fungovala, ale je nanejvýš pravděpodobné, že k tomu postarší podvodník používal vlastní, patřičně upravené kostky.

Dva kandidáti na starostu získali v USA stejně hlasů. O vítězi rozhodl vrh kostkou

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám