Hlavní obsah

Musk a Zuckerberg se utkají v kleci a budou to přenášet živě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předpokládaný zápas dvou z nejvýznamnějších technologických miliardářů světa, Elona Muska a Marka Zuckerberga, bude živě přenášen na sociální síti X, dříve známé jako Twitter. Uvedl to ve svém příspěvku Elon Musk.

Foto: Profimedia.cz

Mark Zuckerberg a Elon Musk

Článek

Oba magnáti se v červnu přes internet domluvili na zápase v kleci. Místem má být oktagon v Las Vegas, kde se konají mistrovské zápasy ve smíšených bojových uměních (MMA). Kdy se zápas uskuteční, není jasné.

„Zápas Zuck vs. Musk bude živě přenášen na X. Veškerý výnos půjde na charitu pro veterány,“ uvedl ve svém příspěvku na této sociální síti její šéf Elon Musk. Další podrobnosti však nezveřejnil.

Mark Zuckerberg už dříve Muskovu výzvu přijal.

Devětatřicetiletý Zuckerberg se dlouhodobě věnuje tréninku bojového umění a vyhrává amatérské turnaje v brazilském bojovém sportu jiu-jitsu. Třiapadesátiletý Musk již dříve prohlásil, že téměř nikdy necvičí, kromě toho, že zvedá a hází do vzduchu své děti.

V neděli na X uvedl, že celý den posiluje s činkami a připravuje se na zápas, a dodal, že nemá čas cvičit, a tak si nosí činky do práce. Na dotaz jednoho z uživatelů X na smysl takového boje Musk odpověděl: „Je to civilizovaná forma války. Muži milují válku.“

Elon Musk vyzval Marka Zuckerberga k souboji v kleci, ten souhlasil

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám