Hlavní obsah

Musím hrozně na záchod, řekla Američanka policejní hlídce a ujela

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poměrně běžná policejní kontrola se v Oklahomě zvrtla v automobilovou honičku. Strážníci zastavili řidičku, která nebyla připoutaná, a ta si jim stěžovala, že musí velmi akutně na toaletu. Pak dupla na plyn a policistům ujížděla rychlostí přes 110 kilometrů v hodině několik bloků, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Osmadvacetiletou Oswings Sindtovou se strážníkům podařilo posléze znovu zastavit. Vysokou rychlostí ale projížděla zónou, kde byla dovolena pouze padesátka, a navíc kolem základní školy i přes křižovatku se stopkami.

Poté, co ženu policisté zatkli, ptala se jich, zda může na záchod v jejich autě, tak velká prý její potřeba byla. Podle všeho byla pod vlivem zakázaných látek, v jejím vozidle strážníci objevili náčiní na přípravu drogy.

„Proč mě prostě nenecháte jít? Můžu jít prosím domů na záchod? Mám narozeniny, mám sakra narozeniny,“ stěžovala si žena už v policejním autě. Nakonec skončila ve vazbě a čelí obvinění hned z několika přečinů. Kromě toho, že jela nepřipoutaná a nepřiměřeně rychle, měla propadlý řidičský průkaz a byl na ni vydán zatykač ve dvou okresech.

„Každý chodí na záchod, to chápeme, ale nejde o důvod ke spáchání trestného činu a k ohrožení životů strážníků, dalších účastníků silničního provozu či chodců,“ uvedlo policejní oddělení města Enid, kde byla žena zatčena.

Srazila na přechodu vlastního tchána. Podivný případ zamotal hlavu i soudci

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám