Hlavní obsah

Missky převzaly automobily a byty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nová Miss ČR 2004 Jana Doleželová z Uničova a osmnáctiletá Miss Sympatie 2004 Pavla Sudová z Plzně si v úterý dopoledne v autocentru Duba převzaly automobily Toyota Yaris, které získaly jako cenu za vítězství v každoročním klání. Odpoledne pak Doleželová spolu s první vicemiss Michaelou Wostlovou (22) a druhou vicemiss Editou Horthovou (18) dostaly byty.

Foto: archiv ZPMVČR
Článek

Dvaadvacetiletá studentka farmaceutické fakulty Jana Doleželová měla z obou darů upřímnou radost a s oběma je spokojená. "Vůz mi vyhovuje, protože vypadá jako malé auto do města, přitom uvnitř je prostorné," řekla Novinkám čerstvá miss.

Prahu nezná

Řidičský průkaz sice vlastní již čtyři roky, provoz v české metropoli jí však trochu nahání strach. "Ježdění po Praze se bojím. Neznám ji v okrajových částech, znám jen centrum. Musím se tady vyjezdit," potvrdila.

V úterý odpoledne Doleželová a obě vicemiss slavnostně převzaly klíčky od nových moderních bytů na pražském sídlišti na Barrandově, které budou po dobu ročního kralování obývat. "Moc se mi líbí. Budu v něm spát už dnes," podotkla Miss ČR.

Vztah s přítelem projde zkouškou

Doleželová má vážnou známost. Její přítel bydlí v Brně a z vítězství Jany měl velkou radost. "Tleskal mi a myslím, že byl pyšný," přiznala. Ačkoliv teď novou miss čekají pracovní povinnosti převážně v Praze, nebojí se, že by nedostatek času jejich vztah ohrozil. Naopak se domnívá, že se alespoň ukáže, nakolik jsou dobré jeho základy. "Určitě to je dobrá zkouška vztahu," řekla Novinkám.

Práce se nebojí

Doleželové se od soboty, kdy byla zvolena za královnu krásy, změnil život i plány do budoucna. Letos bude obhajovat svou diplomovou práci a především se bude věnovat profesionálním závazkům vyplývajícím z vítězství. Její program je poměrně nabitý. "Od neděle dělám rozhovory, tento a příští týden mám focení, zkrátka je hodně práce." Zápřahu se ale nebojí. "Je lepší mít práci, než ji nemít," pousmála se Doleželová.

Reklama

Související články

Miss ČR 2004 se stala studentka z Uničova

Nejkrásnější dívkou České republiky pro rok 2004 se v sobotu večer v karlovarském Grandhotelu Pupp stala dívka s číslem 11 Jana Doleželová. Dvaadvacetiletá...

Miss obdivuje úspěšné ženy

Nová Miss ČR Jana Doleželová, která vždy chtěla pracovat ve zdravotnictví, obdivuje úspěšné ženy. Důležitá podle ní je krása. Svou korunku vydažila za 600 000...

Miss Jana Doleželová se budoucnosti nebojí

Jana Doleželová, čerstvá Miss České Republiky 2004, která v sobotu usedla na trůn královny krásy, v pondělí odpovídala na dotazy čtenářů diskusního fóra...

Výběr článků

Načítám