Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová se budoucnosti nebojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jana Doleželová, čerstvá Miss České Republiky 2004, která v sobotu usedla na trůn královny krásy, v pondělí odpovídala na dotazy čtenářů diskusního fóra Lidé.cz. Dvaadvacetiletá studentka z Uničova se v kůži nejpůvabnější Češky cítí velice příjemně. Své vítězství ještě nestihla patřičně zapít, na oslavu se chystá teprve o víkendu.

Foto: Plakát akce

Krajanka Václava Hlaváčka

Článek

Během finálového přenosu přepadla Janu tréma. "Třásla jsem se jako ratlík," přiznala. Při korunovaci se však podle vlastních slov cítila už jako Alenka v říši divů. Rovněž její tatínek, který pro Doleželovou fungoval jako patron, byl z dceřina úspěchu vyvedený z míry. Předem ho totiž vůbec nenapadlo, že by mohla vyhrát.

Bezprostředně poté, co jí bývalá Miss ČR Lucie Váchová nasadila na hlavu korunku, myslela hlavně na své známé a jejich reakce. Z příbuzných jí jako první pogratulovala maminka.

Těší se na práci

Vítězství a s ním spojený nový život Doleželové strach nenahání a ani neví, proč by se měla vlastně budoucnosti obávat. Dny, které právě prožívá, pro ni nejsou nijak psychicky náročné, naopak se v Janě usídlily pocity štěstí. Zároveň se těší na práci, která ji teď čeká.

Zmatené vyhlašování výsledků, při němž si Miloslav Zapletal spletl obálky skrývající jména dvou vicemmiss, Doleželová nepovažuje za fiasko. Spíše se tím podle ní uvolnila atmosféra. "V sále to vzbudilo velkou vlnu legrace a smíchu. Byla to veselá záměna. Při tom omylu z nás spadla nervozita," přiznala Jana.

Miss zároveň s nadsázkou podotkla, že se dívky během soutěže neustále předháněly. Již před finálovým večerem ji prý mnozí lidé v zákulisí přirovnávali k modelce Petře Faltýnové. Možná i proto vítězství tušila a přiznala, že si ho velice přála.

Nahá se nevystavuje

Dívka pyšnící se mírami 87-57-89 na sebe mimo jiné prozradila, že se občas opaluje nahá, vždy však dává pozor, aby ji v Evině rouše nikdo nespatřil. Své soukromí se snaží prozatím udržovat v tajnosti. Přestože připustila, že má jednu vážnou známost, o příteli nic bližšího neprozradila.

Jana Doleželová se letos stejně jako její předchůdkyně zúčastní klání o nejkrásnější dívku světa v soutěži Miss World v Číně, kam loni zavítala rovněž Lucie Váchová. Ačkoliv bývalá Miss ČR nepřivezla žádný z prvních tří titulů, získala druhé místo v dílčí soutěži Miss Sport.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR 2004 se stala studentka z Uničova

Nejkrásnější dívkou České republiky pro rok 2004 se v sobotu večer v karlovarském Grandhotelu Pupp stala dívka s číslem 11 Jana Doleželová. Dvaadvacetiletá...

Miss obdivuje úspěšné ženy

Nová Miss ČR Jana Doleželová, která vždy chtěla pracovat ve zdravotnictví, obdivuje úspěšné ženy. Důležitá podle ní je krása. Svou korunku vydažila za 600 000...

Výběr článků

Načítám