Hlavní obsah

Michiganští policisté vyprošťovali ženu z jímky toalety. Spadly jí tam hodinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bizarní situaci musela řešit policie v americkém státě Michigan, když zachraňovala ženu, která uvízla v odpadní jímce venkovní toalety. Spadly jí tam hodinky, které zřejmě měla natolik ráda, že se rozhodla je tam nenechat.

Foto: Profimedia.cz

Policista na místě incidentu

Článek

Namísto chvilky rozmrzelosti a toho, aby ztrátu jednoduše odepsala, se za hodinkami vydala. Při blíže neupřesněném manévru se ale „zasekla“ tak, že se už nedokázala vlastními silami dostat nazpět. Začala proto křičet, což zaslechli kolemjdoucí, kteří zavolali na tísňovou linku.

„Lidé slyšeli ženu volat o pomoc. Když první z nich přiběhli, řekla jim, že upustila do toalety své hodinky. Pak se pro ně spustila dolů, ale se nemohla už dostat nazpět,“ uvedla ve zprávě michiganská policie. Incident se podle listu The New York Post odehrál u přístaviště na jezeře Dixon Lake v okrese Otsego county.

Přivolaní zachránci museli odstranit záchodovou mísu a ženu vytáhli s pomocí popruhu. Jméno nešťastnice policie nezveřejnila, ani to, zda při incidentu nezranila a zda se hodinky podařilo nalézt.

Policie využila nepříjemného příběhu k varování veřejnosti: „Pokud ztratíte na toaletě nějaký předmět, nepokoušejte se vstoupit do zadržovacího prostoru. Mohli byste utrpět vážné zranění,“ uvedli strážci pořádku v tiskové zprávě.

Přišel o práci, protože trávil moc času na toaletě

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám