Hlavní obsah

Majitelka se po 12 letech setkala se zatoulanou fenkou

Psal se rok 2010, když se fenka Zoey ztratila před obchodem v americkém městě Lafeyette v Kalifornii. Dalších 12 let pak byla nezvěstná, od roku 2015 pak byla vedena v evidenci jako uhynulá. Nyní však byla objevena, a dokonce se podařilo vypátrat původní majitelku.

Foto: San Joaquin County Sheriff's Office

Fenka Zoey se po 12 letech shledala se svojí majitelkou.

Článek

Strážník Brandon Levin nedávno dostal zprávu o zatoulaném psovi na okraji Stocktonu a vyrazil zvíře prohlédnout. Na první pohled starší a neudržovaná fena měla k jeho překvapení čip a před deseti lety byla nahlášena jako pohřešovaná.

„Zoey se pohřešovala tak dlouho, že byla v evidenci vedena od roku 2015 jako uhynulá. Naštěstí její původní majitelé měli pořád stejné telefonní číslo, které bylo uvedeno v informacích na čipu. S majitelkou jsme se setkali v Rio Vistě a psa jsme předali,” uvedl úřad šerifa na sociálních sítích.

V Alabamě roste maxipes. Třináctiměsíční štěně alabaje je už teď větší než jeho páníček

Koktejl

„Měli jsme ji tenkrát společně s její sestrou asi půl roku. Šli jsme do obchodu, a když jsme se za 20 minut vrátili, tak byla pryč. Mám velkou radost, že je po 12 letech zpátky, dám teď Zoey zdravotně do pořádku a nechám ji u nás v klidu dožít. Rozhodně už jsem nečekala, že by se to někdy mohlo stát,” uvedla překvapená majitelka Michelle.

Reklama

Výběr článků

Načítám