Hlavní obsah

Macaulay Culkin se cítí nevinen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Čtyřiadvacetiletý Macaulay Culkin, bývalá hvězda filmu Sám doma, se cítí nevinen z obvinění z držení marihuany a omamných látek bez předpisu.

Foto: Václav Turek

2 Generations

Článek

Někdejší filmový miláček svou obhajobu přednesl ve středu během krátkého slyšení v Oklahoma City, uvedla ve čtvrtek místní média. Další slyšení se bude konat 2. prosince. Pokud se jeho vina prokáže, hrozí mu maximálně roční vězení.

Culkin byl zadržen letos 17. září kvůli překročení rychlosti. [celá zpráva]

Policie u něj při prohlídce nalezla 17,3 gramu marihuany a léky proti úzkosti a epilepsii. Na svobodu byl propuštěn na kauci ve výši 4 tisíce dolarů (asi 112 tisíc korun).

Reklama

Související články

Macaulay Culkin: Zkusil jsem všechny drogy

Herec Macaulay Culkin přiznal, že se jen těžko vyrovnával s popularitou, kterou získal účinkováním v sérii komediálních filmů Sám doma. Jako teenager vyzkoušel...

Macaulay Culkin byl zadržen kvůli drogám

Americký herec Macaulay Culkin, který v devadesátých letech proslul jako dětský hrdina série filmů Sám doma, byl v pátek zadržen policií. Důvodem je podezření...

Výběr článků

Načítám