Hlavní obsah

Letící jelen v New Jersey torpédoval prodej chevroletu. Načechral mu blatník a zmizel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekané intermezzo měl prodej chevroletu, který na internetu nabízel muž v May Landing v americkém státě New Jersey. Když zájemce dorazil k domu majitele, aby si vozidlo prohlédl, objevil se zničehonic mladý jelen, který dlouhým skokem přeletěl jiná dvě zaparkovaná auta a dopadl přímo na ložnou plochu prodávaného vozu, přičemž mu promáčkl blatník.

Šel si koupit vůz, když z lesa přiletěl jelenVideo: Jay Vaughan / Compass / T&T, AP

 
Článek

Zvíře se rychle zorientovalo, z ložné plochy vyskočilo a bez jakéhokoli zranění zmizelo. Prodejci bílého pick-upu nezbylo nic jiného, než se smířit se škodou a připravit se na to, že z nabídkové ceny tisíc dolarů (23 100 Kč) bude muset něco slevit.

„Nabídl jsem svůj Chevrolet Silverado z roku 2007. Ozval se mi chlápek, že pokud karoserie je ve skutečností tak pěkná jako na obrázcích, tak že jej na tisíc procent koupí,“ řekl majitel chevroletu podle listu The New York Post.

„Ujistil jsem jej, že je ve výborném stavu. Nato on řekl, že si bere hotovost a jede ke mně. Když zastavil na příjezdové cestě, objevil se ten půlroční jelen,“ pokračoval prodejce s tím, že zvěře je v jeho lokalitě spousta. „Tohle ale bylo poprvé, co jsme viděli jelena, kterého jako by někdo vycvičil k vyjednávání o prodeji auta,“ dodal.

Kupce promáčklina na blatníku neodradila. Auto si nakonec odvezl, za jakou cenu ale není jasné. Řekl si však o kopii záznamu jeleního incidentu, který zachytila bezpečnostní kamera.

Daněk zaútočil na řeckém ostrově na turistu a zlomil mu několik žeber

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám