Hlavní obsah

Krátce před Valentýnem se rozešel s přítelkyní, tři dny poté vyhrál skoro 24 milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S velkou pravděpodobností nejlepšího Valentýna v životě letos oslavil muž z amerického státu Illinois. Krátce před tímto svátkem se totiž rozešel s přítelkyní, ale nálada se mu zlepšila hned po třech dnech, když na losu setřel jackpot.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V případě muže z metropolitní oblasti Chicaga se před pár dny zcela doslovně naplnilo úsloví o štěstí, případně neštěstí ve hře a v lásce. Krátce před letošním Valentýnem se s ním totiž rozešla přítelkyně a vypadalo to, že letos pro něj bude svátek všech zamilovaných dost velkým utrpením.

Ale vše se změnilo hned za tři dny po rozchodu, kdy si koupil stírací los loterie Monopoly 50X a ke svému úžasu zjistil, že vyhrál jackpot ve výši jednoho milionu dolarů (23,8 milionu korun), informoval server UPI.

„Úplně jsem v tu chvíli zpanikařil. Okamžitě jsem cítil, jak se můj život změnil. Málem jsem už ani nešel do práce,“ popsal při přebírání výhry šťastný čerstvě nezadaný muž. A dodal, že jde o neskutečný příklon štěstěny ve více směrech, čímž mimo jiné narážel také právě na nedávný rozchod.

Připouští, že mu dělalo velký problém toto tajemství nikomu cizímu nevyzradil, protože v současnosti nemá nikoho tak blízkého, s kým by se o tuto novinu podělil. Ale byly to samozřejmě příjemné starosti.

„Dá se říci, že jsem neměl moc štěstí v lásce, ale to vůbec nevadí, protože až teď jsem doslova vyhrál jackpot,“ zářil štěstím v centrále loterijní společnosti státu Illinois.

Francouzka přišla v padesáti o práci a krátce nato vyhrála v loterii 2,7 miliardy

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám