Hlavní obsah

Koukal do mobilu a spadl do kolejiště metra

Novinky, tcs

Málem osudnou se stala závislost na mobilu devětačtyřicetiletému muži z argentinského Buenos Aires. Cestující byl tak zaujat svým telefonem, že si nevšiml okraje nástupiště a za chůze přepadl přes okraj. Dříve než přijel vlak, ho stačili vytáhnout ostatní cestující.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž koukal do mobilu. Skončil v kolejišti metra v Buenos AiresVideo: POLICIA DE LA CIUDAD DE BUENOS AIRES, Reuters

 
Článek

Případ se odehrál minulý týden na stanici Agüero v argentinském Buenos Aires. Přesto, že kraj kolejiště je vyznačen širokými žlutými pruhy, muž si jich nemohl všimnout, protože byl plně zaujat svým chytrým telefonem.

Na pomoc muži okamžitě přispěchali dva další cestující, kteří muže z kolejiště stačili vytáhnout dřív, než do stanice dorazila vlaková souprava. Po několika minutách dorazili záchranáři, kteří muže zběžně ošetřili. Převoz do nemocnice následně odmítl.

Muž kvůli koukání do mobilu skončil v kanálu

Koktejl

Během jednoho měsíce je to už podruhé, co na lince D argentinského metra spadl někdo do kolejiště. V půlce října na stanici Pueyrredón omdlel muž a v pádu strčil ženu téměř před přijíždějící vlak. Souprava však nejela příliš rychle a stačila před ženou zastavit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám