Hlavní obsah

Kidmanová svým dětem erotické scény neukazuje

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Od rozchodu s Tomem Cruisem přesvědčuje herečka Nicole Kidmanová celý svět, že o co víc ji pánbůh nadělil hereckého talentu a slávy, o to víc jí ubral štěstí v lásce. Možná proto se krásná Australanka obklopuje svými dvěma adoptovanými dětmi, které ji doprovázejí také na natáčení. Nicole proto nedávno musela čelit nařčení, že její nezletilí pokladové byli přítomni na natáčení erotických scén. To však herečka striktně odmítá.

Foto: Václav Vlasák

Ředitel městské policie Jindřich Drozd ukazuje namontované komunikační zařízené, které odstranění bariéru při přístupu na služebnu městské policie.

Článek

Osmiletý Connor a jedenáctiletá Isabella, které si Nicole adoptovala s bývalým manželem Tomem Cruisem, jsou miláčky každého štábu u filmu, v němž jejich maminka září. Dítka školou povinná tak sledují kritickým okem výkony své matky přímo po boku režiséra.

"Není tomu tak úplně. Jsou filmy a zvláště scény, které děti nevidí. Nedovolím jim, aby se koukaly na to, jak jejich máma natáčí erotickou scénu v posteli. Ani násilí a drsné scény nesmějí sledovat. Mám strach, že by mi jednou mohly vyčítat, že se na to musely koukat," snažila se Kidmanová uvést na pravou míru přítomnost svých dětí na natáčení.

Ve svém nejnovějším filmu hraje Nicole Kidmanová milenku mnohem staršího Anthonyho Hopkinse. FOTO: imdb.com

"Právě u posledního filmu The Human Stain se mnou nesměly být na natáčení. Je tam totiž příliš mnoho sexuálních scén. Přesto je mi líto, že se mnou některá méně drsná natáčení absolvují. Vidí mámu v pozici jiných charakterů a mám strach, že je to poznamená. Za to se jim asi celý život budu omlouvat. Přesto je to lepší, než kdyby byly samotné v rukou chůvy tisíce mil od matky," míní šestatřicetiletá hvězda filmů Moulin Rouge, Hodiny či Dogville.

Reklama

Výběr článků

Načítám