Hlavní obsah

Kateřina Brožová na muže nezanevřela

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po rozpadu svého manželství nyní konečně prožívá herečka a zpěvačka Kateřina Brožová se svou dcerou Kačenkou klidné okamžiky. I když ji rozchod s manželem, podnikatelem Zdeňkem Tomanem, velmi poznamenal, k mužům despekt necítí.

Foto: archiv Markéta Zehrerová

Zpívající herečka Markéta Zehrerová.

Článek

"Na muže nezanevřu. Prostě se mi jenom zhroutil můj osobní sen mít velkou rodinu se svým manželem. Možná se časem v mém životě objeví příjemný partner," doufá.

"Je ale těžké říct, co všechno by měl splňovat. Ideál neexistuje nikde a v ničem. Každý jsme osobnost a partnerství je hlavně uměním velké tolerance. Ocením pracovitost, osobitost a upřímnost. Jsem asi při výběru partnerů hodně náročná, ale jsem také velmi přísná i sama k sobě," prozradila Brožová.

S dcerou se už těší na moře

Novou energii i chuť do života jí dodává dcera. Bydlí spolu v pronajatém domě v Praze a společně vyrazí o prázdninách za teplem k moři.

"Minulé měsíce byly pro mě soukromě i pracovně velmi vyčerpávají, a proto budeme s Kačenkou v létě hodně odpočívat. Na deset dní vyrazíme do Řecka na Chalkidiki. Už se těšíme na moře," svěřila se oblíbená herečka.

"Pravidelně také budeme jezdit na houby, protože si chceme vynahradit loňskou sezónu, kdy vůbec nerostly. Měla jsem deset let svá oblíbená místečka v Jevanech, ale tam jezdit nechci. Mám tatínka v Plzni, a tak zřejmě budeme jezdit do západočeských lesů a do jižních Čech," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám