Hlavní obsah

U Brožové v Jevanech opět zasahovala policie

Právo, hev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Předrozvodové neshody mezi herečkou Kateřinou Brožovou a jejím manželem, podnikatelem Zdeňkem Tomanem, se v sobotu odpoledne vyhrotily tak, že musela v jevanské vile, kde Brožová bydlí se svou dvouletou dcerou Kačenkou, dvakrát zasahovat policie.

Foto: převzato z CSFD.cz

Filmový záběr s flašinetem J. Kameníka z Prahy

Článek

Poprvé, když Toman údajně herečku během jejich hádky fyzicky napadl, podruhé poté, co ji zamkl v dětském pokoji a vyhrožoval, že jde pro zbraně.

Brožová podle tvrzení v bulvárním plátku rozbila pěstí sklo ve dveřích, aby mohla utéct, při tom se ale pořezala na pravé ruce.

Zatímco herečka přes tisk obviňuje manžela, Toman naopak údajně tvrdí, že konflikty vyvolala ona a ruku si poranila záměrně. Vyjádření Kateřiny Brožové se bohužel Právu nepodařilo získat, nezvedá telefony.

Středočeská policejní mluvčí Soňa Budská k případu řekla pouze jediné: "Nebudeme se k tomu vyjadřovat." Potvrdila ale, že policie u Brožové v Jevanech nezasahovala poprvé.

I když se konflikt mezi manželi odehrál v sobotu odpoledne, o pár hodin později už herečka seděla v Národním divadle - kde se ten večer udílely ceny Thálie 2003 - v plné své kráse a nenechala na sobě nic znát. Jediné, co nešlo přehlédnout, byl obvaz na její ruce.

Reklama

Výběr článků

Načítám