Hlavní obsah

Jennifer Anistonová se nastěhuje blízko Coxové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALIBU

Americké herečky Jennifer Anistonová a Courteney Coxová Arquetteová, které spolu účinkovaly v populárním seriálu Přátelé, již brzy budou bydlet blízko sebe. Anistonová si totiž pořídila novou rezidenci v těsném sousedství s Courteney.

Článek

Za honosný dům v kalifornském Malibu zaplatila Jennifer Anistonová 9,5 miliónu dolarů. Sousedství se svou seriálovou kolegyní není náhodné. Podle zdroje z hereččina blízkého okolí totiž Jennifer, která se letos rozešla s Bradem Pittem, přítomnost herečky a zároveň kamarádky vyhledává a vítá.

"Jennifer je zničená z toho, co se jí v poslední době děje," uvedl zdroj. "Její přátelství s Courteney je jednou z mála věcí, které ji drží nad vodou," doplnil. "Jsou si stále velmi blízké. Nedávno se o ní Courteney dobře postarala a Jen jí za to bude navždy vděčná," prohlásil v narážce na rozpadlý vztah Anistonové.

Jennifer kmotrou Coco

Jennifer projevila Coxové své přátelství letos, když přijala její nabídku stát se kmotrou Coco, která se Monice z Přátel narodila loni v červnu. [celá zpráva] Obřad se konal v Birminghamu ve státě Alabama a zúčastnilo se ho asi 110 přátel a blízkých Coxové a jejího manžela, herce Davida Arquettea. Jennifer byla přitom jediným hostem z řad celebrit, kromě slavných rodičů malé Coco.

"Žádný fotoaparát nenarušil ceremonii, ale po skončení se všichni chtěli nechat zvěčnit s hvězdami," uvedl reverend Doug Carpenter, který rovněž oddával Courteney a Davida v San Francisku v roce 1999.

Reklama

Související témata:

Související články

Monica z Přátel porodila holčičku

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, v neděli v časných ranních hodinách přivedla na svět holčičku. Sama si tak nadělila...

Monica z Přátel chce adoptovat dítě

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, prohlásila, že by si své druhé dítě ráda pořídila prostřednictvím adopce. O této...

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Výběr článků

Načítám