Hlavní obsah

Monica z Přátel chce adoptovat dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, prohlásila, že by si své druhé dítě ráda pořídila prostřednictvím adopce. O této možnosti již prý s manželem Davidem Arquettem diskutovala a oba jí jsou prý nadšeni.

Foto: Archív Odd Gifts
Článek

Čtyřicetiletá Coxová se poprvé stala matkou před třemi měsíci, kdy se jí narodila holčička Coco. [celá zpráva]

Manželům se tak splnil jejich sen, který se již pomalu začal rozplývat. Courteney totiž v minulosti prodělala dva potraty a v beznaději uvažovala o umělém oplodnění.

Její první těhotenství ale neprobíhalo podle scénáře a herečka před narozením dcery trpěla několika zdravotními problémy, napsal ve středu internetový server Rediff.

Žádné další těhotenství

Právě proto by podruhé již nerada riskovala a další dítě adoptovala. "Oba si zoufale přejí dalšího potomka," řekl zdroj z blízkého okolí manželů.

"Courteney ale nechce podstoupit další těhotenství," dodal a potvrdil tak verzi o adopci.

"Zdálo se jí, že přivést na svět Coco bylo těžší, než si předtím představovala. Ve svých čtyřiceti letech si uvědomuje, že čím více čas plyne, tím méně je jejímu případnému těhotenství nakloněn," uvedl stejný zdroj.

Pokud Coxová opravdu svůj záměr zrealizuje, přiblížila by se tak své seriálové postavě Monice, která měla takové těžkosti s početím dítěte, až jej nakonec adoptovala.

Reklama

Související témata:

Související články

Monica z Přátel čeká první miminko

Osmatřicetiletá herečka Courteney Coxová - Arquettová, známá především postavou Moniky z kultovního seriálu Přátelé, čeká své první dítě. Herečka, která...

Monica z Přátel porodila holčičku

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, v neděli v časných ranních hodinách přivedla na svět holčičku. Sama si tak nadělila...

Výběr článků

Načítám