Hlavní obsah

Jede celá rodina. Pět lidí včetně tří dětí uhánělo u Neapole na jedné motorce na pláž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nevídanému hazardu se uchýlila pětičlenná italská rodina, když kompletně celá nasedla na motorku a vydala se na pláž. Na jednostopé vozidlo se dvěma sedačkami se vešli všichni: oba rodiče i jejich tři děti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nebezpečná jízda se podle serveru liberoquotidiano.it odehrála v městečku Pozzuoli u Neapole. Jízdu, během níž neměl žádný z členů „posádky“ ochrannou helmu, natočil italský poslanec Francesco Emilio Borrelli a záběr zveřejnil na Facebooku.

Pikantní detail doplnil server informazione.it: motorku, která prý svištěla „vysokou rychlostí“, řídila matka s nejmladším dítětem na klíně.

„Kde jsou policejní hlídky a kontroly?“ čílil se zákonodárce. Úřady by podle něj měly pachatele podobných deliktů trestat nejen vysokými pokutami, ale rovnou zabavovat vozidla.

Budou prý horší než rodiče

„Jestliže dospělí dokážou být tak bezohlední a ohrožují bezpečnost vlastních dětí, je zjevné, že jsme na velmi špatné cestě,“ dodal Borrelli.

Poslanec se také dožadoval, aby sociální úřady zesílily svůj dohled. „Lidé, kteří ohrožují životy nezletilých, nejsou schopni je vychovávat,“ protestoval dále Borrelli a varoval, že děti s takovými zážitky by v dospělosti mohly být ještě horší než jejich rodiče.

Pavel se omluvil, že jel na motorce bez helmy

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám