Hlavní obsah

Panenka s odhaleným ňadrem kopíruje Janet

– KANADA

Kanaďanka Siobhan Sawatska vytvořila umělou podobu zpěvačky Janet Jacksonové a jejího kolegy Justina Timberlakeho. Čtyřiadvacetiletá umělkyně tak připomíná únorový incident s odhaleným ňadrem, kterým interpretka šokovala na finálovém utkání americké fotbalové ligy v Houstonu.

Foto: Archiv MČ Praha 5

Ocenění z rukou 1. zástupce starosty Petra Lachnita (ANO) převzal i plk. Luděk Dytrt.

Článek

Vynalézavá Sawatska vymyslela a vytvořila panenky, které jsou věrnou podobou obou zpěváků. Umělá Jacksonová má podle skutečnosti odhalené pravé ňadro se světoznámou hvězdicí na bradavce. 

Podle internetové serveru E! Online umělkyně své výtvory prodává prostřednictvím aukce na síti.

Umělkyně: Incident byl veselý

Sawatska prohlásila, že si dala na obou figurkách záležet a propracovala je do detailů. Zaměřila se především na Janetin prs a na Justinovu bradku.

"Kdybych ale věděla, že se kolem obou protagonistů později rozpoutá taková mediální horečka, dala bych si na nich záležet ještě více," uvedla umělkyně, která své dílo původně stvořila zcela nezištně.

Rozpoutání vášní kolem odhaleného ňadra na Super Bowlu považuje Sawatska za zábavné. "Připouštím, že celý incident byl veselý. Je překvapivé, jak může nepodstatná věc nabrat neúměrných rozměrů a proměnit se v národní fenomén," uzavřela Siobhan.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám