Hlavní obsah

James Brown zproštěn obvinění ze znásilnění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Soud v Chicagu zprostil hudebníka Jamese Browna obvinění ze znásilnění jeho bývalé zaměstnankyně. Informaci přinesla ve středu rozhlasová stanice KCBS. Podle soudu je případ starý již sedmnáct let a byl promlčen začátkem letošního roku.

Článek

Osmačtyřicetiletá Jacque Hollanderová pro Browna pracovala jako asistentka pro styk s médii. "Znásilnit a mučit" ji měl v roce 1988 v Jižní Karolíně.

Uvedla, že ji incident poznamenal, prodělala prý několik vážných chorob. Požadovala odškodnění ve výši jednoho miliónu dolarů. Brownův manažer již dříve označil nařčení za "absurdní".

Dvaasedmdesátiletý Brown, který se nedávno prohlásil za "Mojžíše hudebního průmyslu", navzdory cukrovce a nedávné operaci prostaty koncertuje. Mezi jeho největší hity patří Sex Machine a I Feel Good.

Reklama

Související články

Kmotr soulu James Brown má rakovinu

Kmotr soulu, americký zpěvák James Brown (71) trpí rakovinou prostaty. Příští týden podstoupí nezbytnou operaci. Médiím to v pátek sdělil v písemném prohlášení...

James Brown nařčen ze znásilnění

Soulový zpěvák James Brown čelí nařčení ženy, která tvrdí, že ji znásilnil. Jde o jeho bývalou zaměstnankyni, kterou měl sexuálně zneužít v roce 1988.

Výběr článků

Načítám