Hlavní obsah

Hrdinové, nebo blázni? Tihle mladíci se nebojí žádné výšky

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva ruští odvážlivci mají skutečně silné žaludky. Dokazuje to jejich další kaskadérský kousek, který předvedli v Moskvě. Ze záběrů, které pořídili ze samého vrcholku výškové budovy, se divákovi pořádně točí hlava.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ruští mladíci vyšplhali do děsivé výškyVideo: Caters News, AP

 
Článek

Třiadvacetiletý Ivan Semerov a jeho stejně nebojácní kamarádi si opět vpustili do žil notnou dávku adrenalinu, když vylezli na jednu z výškových budov Moskvy. Není to zdaleka první takový počin. Život riskovali už při zdolávání několika nejvyšších budov Ruska. Kromě toho si pohrávali se životem například také na střeše mrakodrapu One Island East centrum v Hongkongu. Zatím vše ve zdraví přežili.

Podle Semerova, kterého citovala agentura AP, není riskantní samotné stoupání do výšek, ale spíše pózování před fotoaparátem. To však nesmí chybět, jinak jako by se nic z toho neudálo.

Semerov podle svých slov miluje dech beroucí výhled, který mu jeho extrémní koníček nabízí. Rád si město prohlíží z tohoto úhlu pohledu. Ačkoliv o něm lidé tvrdí, že nedomýšlí důsledky, on prý zkrátka ví, čeho je schopen.

Anketa

Bojíte se výšek?
ano
73,1 %
ne
26,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 691 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám