Hlavní obsah

Herec Jeremy Renner po těžkém úrazu přišel na premiéru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku roku utrpěl Jeremy Renner těžká zranění, když na něj najela sněžná rolba. O tři měsíce později se ve zdánlivě dobré kondici objevil na slavnostní premiéře nového seriálu. Jeho stav ještě není ideální, ale viditelný pokrok je výrazný.

Herec Jeremy Renner přišel na premiéru seriálu RennervationsVideo: AP

 
Článek

Jeremy Renner na Nový rok vyprošťoval s pomocí rolby auto příbuzného ze sněhu a krátce poté jej nezajištěný šestitunový stroj přimáčkl. Výsledkem bylo více než třicet zlomených kostí a další vážná zranění. V úterý se však již bez problémů dokázal v Los Angeles zúčastnit slavnostní premiéry seriálu Rennervations, jehož natáčení se účastnil ještě před úrazem.

Podle záběrů agentury AP v dobré náladě pózoval fotografům, poskytoval rozhovory a pohyboval se vlastními silami. Jeho stav ovšem zatím samozřejmě ještě není ideální, a tak si při chůzi vypomáhal holí a občas popojel na koloběžce.

Současný stav je výsledkem jeho aktivního přístupu, s rehabilitacemi a cvičeními hned, jakmile to bylo možné. Minulý měsíc se například objevilo video, v němž chodil na pásu v antigravitačním boxu.

Rennerovy renovace

Americký herec se proslavil především jako Hawkeye ve vysokorozpočtové superhrdinské sérii Avengers a v seriálu, který z ní vychází. Rennervations ale patří do zcela jiného žánru. Jeremy zde provádí přestavby velkých vozidel na jakési komunitní prostory. Výsledkem tak je třeba hudební studio nebo zařízení na filtraci vody.

K seriálu sám také zkomponoval hudbu a zmínil, že skládání pro něj představuje jistou formu terapie. V rozhovoru s moderátorkou Diane Swayerovou řekl, že po nedávné nehodě si myslel, že zemře, ale že dnes už jej tento nepříjemný zážitek naštěstí nijak „nepronásleduje“.

Herec Jeremy Renner po těžkém úrazu chodí v antigravitačním boxu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám