Hlavní obsah

Hasiči v Nevadě našli v kontejneru za služebnou tři medvíďata

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční ráno zažili nedávno hasiči na své služebně v Truckee Meadows v severní části státu Nevada. Objevili totiž tři medvíďata uvězněná v převráceném kontejneru, zatímco jejich matka vše bezmocně pozorovala opodál.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvíďata uvízla v kontejneru na odpadkyVideo: Reuters

 
Článek

V noci ze soboty na neděli probudila hasiče spící na služebně velká rána, převrhl se kontejner na odpadky za budovou. Když šli ráno zjistit, co přesně se stalo, uviděli medvědici bezradně postávající u kontejneru.

Zevnitř se ozývaly zvuky a hasiči si v tu chvíli uvědomili, že uvnitř popelnice jsou zřejmě uvězněná malá medvíďata. Rozdělili si úkoly. Jeden z nich se rozhodl odlákat dospělou medvědici, aby se jeho kolega mohl bez problému dostat až ke kovovému víku kontejneru.

Medvědice záchranu pozorovala alespoň z dálky.

Jakmile byla medvědice z dohledu, hasič víko odklopil. Ven nejprve opatrně vykouklo první mládě, a když zjistilo, že mu nic nehrozí, okamžitě tryskem vystartovalo mezi stromy. Postupně, jako provinilí školáci, vyběhli z kontejneru i jeho dva sourozenci.

„I takový je život hasiče,“ napsalo hasičské oddělení v příspěvku, ve kterém video zveřejnilo. Celá medvědí rodina se nakonec šťastně shledala v lese opodál.

Reklama

Výběr článků

Načítám