Hlavní obsah

Gott radil na Maledivách paní, kam na žraloky

Řádění smrtících živlů v oblasti jihovýchodní Asie přežila se štěstím také skupina českých hvězd kolem zlatého slavíka Karla Gotta. Jak zjistila v pondělí rozhlasová stanice Frekvence 1, jsou všichni v pořádku a užívají si nadále slunečních dnů na Maledivách.

Foto: Roman Škoda
Článek

Gott v době telefonického rozhovoru s Prahou dokonce radil neznámé paní, kam se jít podívat na krmení žraloků.

Frekvenci 1 se totiž podařilo "slavíka" odchytit zcela náhodou. Zpěvák ani nevěděl, že má zapnutý telefon, a proto místo s novináři mluvil s nějakou ženou.

"Nevíte, kolik je hodin?" ptá se v hovoru zvědavá paní. Gott odpovídá: "Je přesně šest."

Žena pokračuje:"A kdy je to krmení žraloků?" A zaznívá odpověď zlatého slavíky: "To je právě teď, ale myslím, že na to asi dneska nebudou mít lidi buňky ... jo, ty ryby jo."

Gott a jeho přátelé se domů vrátí v plánovaném termínu. Na Maledivách se zpěvákem tráví dovolenou jeho přítelkyně Ivana; manželé Karel a Vendula Svobodovi; Michal David s manželkou Marcelou.

Mezi turisty byl i Helmut Kohl

Jako turista si na Srí Lanku koncem roku zajel i bývalý německý kancléř Helmut Kohl, který Německo vedl v letech 1982 až 1998.

Podle sdělení jeho berlínské kanceláře je v pořádku a v pobytu bude pokračovat.

Čtyřiasedmdesátiletý státník je na Srí Lance na soukromém léčebném pobytu, dodal mluvčí kanceláře bez bližších podrobností.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám