Hlavní obsah

Focení nešlo podle plánu. Modelku spláchla vlna a voda ji stáhla pod skálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Původně klidné focení u moře na pobřeží Kalifornie se minulý týden během okamžiku změnilo v drama, když modelku pózující na skále stáhla vlna do vody. Vyvázla bez zranění.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Členka štábu Shayla Welchová zachytila na video dramatický moment, kdy na pobřeží v oblasti Palos Verdes v aglomeraci Los Angeles stáhla vlna dívku, která v tu chvíli pózovala před fotoaparátem. Na začátku byl náraz silné vlny, po němž modelka, označovaná jako Kate, upadla do vody.

Vlna ji stáhla s sebou a Kate se zoufale snažila přidržet skály. Podle Welchové zakrátko všem zmizela z očí, protože ji voda zavlekla do prohlubně ve skále. „Několik minut jsme ji neviděli ani neslyšeli,“ popsala Welchová s tím, že ve hře byla možnost, že se Kate o skálu zachytily šaty, a tak se nemohla dostat ven.

Všem přítomným se rychle začaly v hlavách honit ty nejčernější scénáře, a proto zavolali policii a záchranáře, na místo dorazil i vrtulník. Po chvíli se však Kate dokázala sama dostat z vody ven, přičemž kromě pár drobných odřenin neutrpěla vůbec žádná zranění.

„Bylo to děsivé, ale dostali jsme velkou lekci,“ řekla Welchová i s odkazem na skutečnost, že po celou dobu focení bylo moře klidné, ale situace se rychle změnila v okamžiku, kdy Kate na závěr ještě na pár fotek sešla blíž k vodě.

Chlapec v Gran Canyonu uhýbal ze záběru, třicetimetrový pád zázračně přežil

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám