Hlavní obsah

Finalistky České Miss: z mrazů přímo do tropů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOMBASA

Ze zasněžené Prahy odlétaly finalistky České Miss 2009 a již po zhruba deseti hodinách vystupovaly z letadla v keňské Mombase, kde panuje tropické počasí. Tak začalo jejich desetidenní soustředění v exotickém prostředí východní Afriky. V horké Keni se stal jejich útočištěm luxusní hotel Leopard Beach Resort.

Článek

Krásky se vydaly na výlet na malý ostrov Wasini, kam je přepravila typicky keňská loď dhow. Cesta na vlnách Indického oceánu je nadchla. Na ostrově pak natáčely televizních medailonky a fotily se v plavkám v krásném prostředí palmového háje i pláže.

:. Finalistky České Miss v Keni

Aby měly i nějakou zábavu, tak nahlédly pod hladinu oceánu plného nejrůznějších ryb a živočichů, když šnorchlovaly u korálového útesu. Na ostrově žije menší skupina domorodců a dívky také navštívily jejich děti v tamní škole. Večer pak mohly poznat speciality keňské kuchyně, mimo jiné kraba a rybu v kokosové omáčce.

Finále již za šest týdnů

Finalistky mají v dalších dnech doslova nabitý program. Mimo jiné se setkají s českou velvyslankyní v Keni Margitou Fuchsovou, navštíví Mombasu, vypraví se na Safari a do mnoha dalších exotických míst. Každý den je čeká natáčení a focení.

:. zleva: Tereza Budková, Julie Zugarová a Beáta Bocková na keňské lodi dhow při výletu na Wasini Island

Do chladné Prahy se dívky vrátí 20. ledna. Finále, které rozhodne o nové České Miss, se uskuteční 28. února a v přímém přenosu je bude vysílat TV Nova. Exkluzivní výběr modelů ze své tvorby připravuje pro finalistky světoznámá módní návrhářka Blanka Matragi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám