Hlavní obsah

Eva Herzigová by se kvůli roli nesvlékla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Topmodelka českého původu Eva Herzigová, která v poslední době stále častěji dostává zajímavé filmové nabídky, by se nikdy nesnížila k tomu, aby před kamerou odhalila intimní části svého těla. Jednoznačně to prohlásila v rozhovoru pro britský deník The Sun.

Článek

Bývalá tvář podprsenky Wonderbra se listu svěřila, že v minulosti dostala mnoho nabídek k natáčení snímků, ve většině z nich by však měla ukázat hlavně své poprsí nebo se jinak odhalit.  

Za roli se nechce stydět

Takové role jsou ale pro Herzigovou nepřijatelné. "Mé tělo je má soukromá záležitost. Někteří lidé si myslí, že když jsem modelka, že se také svléknu," uvedla jednatřicetiletá Eva.

"Trávím hodně času odmítáním lidí, kteří mi nabízejí ohromné finanční částky za nesmysly, ať už se jedná o filmy či focení ve studiu. Některé filmy mi připadají skoro jako urážky. Chci roli, za kterou bych se nemusela stydět. Nebudu vystupovat ve stupidních filmech, v nichž se hraje jen s mým tělem," ujistila Herzigová. 

Modelka se domnívá, že mnozí muži o ní mají zcela mylné mínění. "Myslí si, že jsem továrna na sex. Ale já nejsem sex symbol. Nejsem žádná coura."

"Stačí, když máte blond vlasy a modré oči. Hned jste stupidní. Navíc jsem modelka, takže dvakrát tolik stupidní," rozčílila se Eva, která plynule mluví pěti světovými jazyky. 

Nový rozměr Eviny kariéry

Herzigová, která již od svých šestnácti let působí v oblasti modelingu, nevyloučila, že by se její kariéra mohla ubírat jiným směrem. Vždy si prý přála být herečkou, již v roce 1995 debutovala ve francouzském snímku Guardian Angels, poté účinkovala ve filmech L´Amico Del Cuore a Just For The Time Being.

Nebrání se kvalitním filmovým nabídkám, naposledy ztělesnila postavu Olgy ve snímku Modigliani. Nyní by se ráda soustředila právě na herectví a doufá, že v budoucnosti nebude mít o dobré role nouzi. 

Skvělá kondice

Litvínovská rodačka, která loni šokovala svou vyhublou postavou a unaveným obličejem, v současnosti nabrala síly, vypadá úžasně a opět by mohla s přehledem konkurovat mnohým mladším kolegyním.

"Cítím se fajn, jsem v plné formě, nepiji moc alkoholu a neberu žádné nesmyslné látky," vyvrátila někdejší spekulace o své drogové závislosti či anorexii.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Herzigová snídá litry čaje a kopu ovoce

Top modelka Eva Herzigová, třicetiletá rodačka z Litvínova, se již čtrnáct let pohybuje ve světě módy. Má za sebou nespočet rozhovorů, při nichž si velice ráda...

Eva Herzigová má další lásku

Třináct let se drží na výsluní světového modelingu, dokončila další celovečerní film a předvádí první návrhářskou kolekci. Zamilované Evě Herzigové (30)...

Eva Herzigová míří do světa filmu

Topmodelka Eva Herzigová, jedna z nejlépe placených postav módního světa, jejíž roční příjem převyšuje sto miliónů korun, má stále plné ruce práce. Právě...

Výběr článků

Načítám