Hlavní obsah

Eva Herzigová míří do světa filmu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Topmodelka Eva Herzigová, jedna z nejlépe placených postav módního světa, jejíž roční příjem převyšuje sto miliónů korun, má stále plné ruce práce. Právě skončily jarní přehlídky a již ji čeká focení. Soustředí se rovněž na přípravu další své kolekce plavek na příští rok.

Foto: Ivana Karlíčková

vlaky na mostě

Článek

Přestože Herzigová v Česku příliš nepobývá, nedávno si udělala čas a objevila se na slavnostním předávání Českých lvů, což je důkazem toho, že pozvolna směřuje k filmu, který ji prý zcela naplňuje. Studuje scénáře, předává filmové ceny a navštěvuje filmové festivaly. 

Eva: Máme dobré režiséry

"Právě jsem dokončila natáčeni filmu Modigliani s Andy Garciou. Mám také jiné nabídky, ale pokud nemám podepsanou smlouvu, nerada něco prozrazuji," uvedla topmodelka.

Ráda by natočila snímek s českým režisérem, přičemž by záleželo na scénáři, aby na nabídku kývla.

"A pak by to chtělo nějakého dobrého režiséra a dobrého střihače. A to je tak vše, co by bylo potřeba," usmála se Eva Herzigová. Z našich režisérů si oblíbila slavného Miloše Formana, ale nebránila by se spolupráci i s někým jiným. "U nás máme dobré režiséry," uzavřela Herzigová.

Reklama

Související témata:

Související články

Kurková opět pózovala pro kalendář Pirelli

Ve středu byl v Londýně představen nový kalendář Pirelli, který každoročně bývá lahůdkou pro milovníky módy a krásných žen. V minulých letech se na jeho...

Eva Herzigová snídá litry čaje a kopu ovoce

Top modelka Eva Herzigová, třicetiletá rodačka z Litvínova, se již čtrnáct let pohybuje ve světě módy. Má za sebou nespočet rozhovorů, při nichž si velice ráda...

Eva Herzigová má další lásku

Třináct let se drží na výsluní světového modelingu, dokončila další celovečerní film a předvádí první návrhářskou kolekci. Zamilované Evě Herzigové (30)...

Výběr článků

Načítám