Hlavní obsah

Eva Herzigová snídá litry čaje a kopu ovoce

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Top modelka Eva Herzigová, třicetiletá rodačka z Litvínova, se již čtrnáct let pohybuje ve světě módy. Má za sebou nespočet rozhovorů, při nichž si velice ráda dopřává své oblíbené šampaňské. Proslulá modelka při nich navíc přiznala, že s dietami si hlavu příliš neláme.

Foto: Julia Rusková
Článek

"Jsem šťastný člověk, protože nemám ráda žádné sladkosti, ani čokoládu. Tloušťka mě proto vůbec netrápí. Miluju ryby, sýry a maso. Jím prakticky všechno, ovšem jen ve velmi malých porcích. Ale abych pravdu řekla, nejvíce si pochutnám na francouzské, italské a japonské kuchyni," prozradila Herzigová a dodala, že jí fascinují kuchařky, kterých má doma nespočet.

Zároveň však zdůraznila, že k snídani si žádné speciality podle kuchařek nechystá. Popíjí jen velké množství čaje a jí hodně ovoce.

Přednost dává přátelům

Přestože by leckterá dívka a žena mohla Herzigové závidět její vzhled, péči o vlastní zevnějšek Eva nijak nepřehání. "Dopřávám si jen pleťovou vodu a hydratační krém. Masku si dávám jen vzácně. Raději volný čas strávím s přáteli než péčí o své tělo," řekla s úsměvem.

Potřebovala by pohyb

Zahraniční zdroje často hovoří o tom, jak si slavná česká rodačka tuží fyzičku. "Na tělocvičnu mi zrovna příliš času nezbývá. Jako dítě jsem ale sportovala hodně. Byla jsem velmi dobrá, dokonce jsem vyhrávala. Dělala jsem gymnastiku, basketball, běhala jsem a lyžovala. Od té doby mi vydržela vypracovaná postava prakticky až doteď. Měla bych ale zase začít uvažovat nad nějakým pohybem," připustila Herzigová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám