Hlavní obsah

Dívka dala svému nevlastnímu otci dar, který jej dovedl k slzám

– Chicago
Novinky, Adam Velart

Dojemné záběry z USA ukazují osmnáctiletou dívku v momentě, kdy žádá svého překvapeného nevlastního otce, aby se po sedmnácti letech společného života stal jejím zákonným otcem. Video obletělo okamžitě celý svět.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nevlastní dcera přichystala otčímovi dojemné překvapeníVideo: AP

 
Článek

Emotivní video, které bylo natočeno v červenci v Chicagu, ukazuje Lauren v den ukončení jejího středoškolského studia. Snímek začíná v momentě, kdy Joeovi předává dárek, jehož prostřednictvím ho žádá, aby se stal jejím zákonným otcem.

Její matka, která celé video natáčela, se později na internetu svěřila „Joe byl v Laurenině životě od jejího prvního roku. V průběhu těch sedmnácti let udělal všechno, co by správný otec pro své dítě udělat měl.“

Emoce jej překonaly

Lauren se rozhodla udělat něco, co by Joe nikdy neočekával, že se stane. V den oslavy ukončení svých středoškolských studií mu předala krabici, v níž se nacházela jejich společná zarámovaná fotografie.

V momentě, kdy Joe rozbaloval krabici, byl překonán emocemi, když v ní nalezl také papíry k adopci. Lauren ho tak požádala, aby se stal jejím zákonným otcem. Agentury již neinformují, zda ji přijal. Vzhledem k jeho dojaté reakci se však dá očekávat, že ano.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám