Hlavní obsah

Desetiletého řidiče zadrželi za rychlost, jeho otec nasával na sedadle spolujezdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv Alvaro Ovando Alvarez z Phoenixu nebyl přímo přistižen při řízení pod vlivem alkoholu, ani to mu od obvinění nepomohlo. Za volant totiž posadil svého desetiletého syna a vydali se spolu na dálnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětačtyřicetiletý Alvaro Ovando Alvarez si neděli zpříjemnil něčím ostřejším, ale později si řekl, že by nebylo od věci vyjet si autem. A ačkoliv si ještě stačil uvědomit, že sám za volant nesmí, tak mu v tu chvíli zjevně přišlo jako dobrý nápad nechat řídit svého desetiletého syna.

Arizonští policisté dostali hlášení o pick-upu, který řídí malé dítě, po půl čtvrté odpoledne místního času a hlídce se jej podařilo najít během pár minut. Vůz v tu chvíli jel vyšší než povolenou rychlostí a nepředvídatelně se vlnil mezi jízdními pruhy. Další tři minuty trvalo, než se policistům podařilo vozidlo zastavit.

Uvnitř pak vedle velmi mladého řidiče našli i jeho otce, jenž byl podle serveru Fox News obviněn z celé řady přestupků či trestných činů. Patří mezi ně i řízení pod vlivem návykové látky, přestože Alvarez starší seděl na místě spolujezdce.

K dalším bodům obvinění patří také ohrožení dítěte, umožnění řídit motorové vozidlo nezletilému a také držení otevřené nádoby s alkoholem v kabině vozidla. Alvarez tak přímo putoval do vazby.

Desetiletý kluk v USA ukradl auto a ujížděl policii po dálnici

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám