Hlavní obsah

De Niro investuje do hotelu v New Yorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Legendární herec Rovert de Niro se bude finančně podílet na stavbě nového hotelu v blízkosti Světového obchodního centra WTC na jihu Manhattanu v New Yorku.

Foto: www.infact.cz
Článek

Klienti najdou najdou nový šestipatrový hotel s 80 pokoji v srdci New Yorku na Greenwich Street.

Holywoodský herec, který ke svému rodnému městu chová hluboký vztah, chce pomoci oblasti, která byla postižena útoky 11. září. Šedesátiletý De Niro, který v současné době čelí rakovině prostaty, se domnívá, že hotel je to pravé, co může opět rozhýbat stále potemnělou čtvrť.

De Niro se snaží 

Charles Gargano, prezident firmy, která má na starosti místní rozvoj a pod jejíž vedení spadá rovněž výstavba hotelu, herci poděkoval za jeho vytrvalou snahu. De Niro totiž intenzívně přispívá na podporu kultury a turistiky v centru New Yorku. Loni například uspořádal filmový festival, jehož část výtěžku byla věnována na obnovu města.

Práce na hotelu začnou již na jaře 2004 a do konce příštího roku by měla být honosná budova dostavena.

Reklama

Související témata:

Související články

Robert De Niro má rakovinu, ale uzdraví se

Šedesátiletý americký herec Robert De Niro má rakovinu prostaty. Uvedl to v úterý De Nirův manažer Stan Rosenfield. Zároveň veřejnost uklidnil s tím, že herec...

Výběr článků

Načítám