Hlavní obsah

Daře Rolincové zbývá jen devět dní do porodu

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pouhých devět dní zbývá zpěvačce Daře Rolins do porodu. Přesto ještě stihla ve středu večer pokřtít remixové album D2. Návrat na scénu však slíbila do roka a do dne. Neobvyklé prostředí pražské prodejny Adidas se kvůli Daře proměnilo v hudební klub s pódiem, z kterého celý večer řídil moderátor Libor Bouček.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Dara už to má opravdu „za pár“.

Článek

„Teď se budu nejméně půl roku věnovat jenom miminku,“ prohlásila Dara Rolincová během večera.

Nové album vede napříč žánry, od hip-hopu přes r´n´b, dance, garage a 2step až po house. Proto ho také Dara pokřtila společně s rodákem z Bronxu Nironicem, který žije už šestým rokem v České republice a na desce se také podílel.

Za kmotra D2 si zpěvačka vybrala kolegu a kamaráda Nironica.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Při oslavě byla zpěvačka už doslova „na rozsypání“, a tak se křtilo směsí mléka, dětské výživy a vitamínů. Zkrátka naprosto nepoživatelným koktejlem namixovaným v kojenecké lahvi.

„Nyní je můj život monotónní, ale hezký. Chodím cvičit, plavat, na jógu nebo procházky se psem. S Matějem zařizujeme dětský pokojíček a zrovna dneska přivezli postýlku,“ prozradila Dara.

Takhle byla Dara štíhlá před 21 měsíci, když křtila desku D1. Však si také moderátor večera Libor Bouček u její fotky v životní velikosti nostalgicky zavzpomínal.foto: Právo/Michaela Feuereislová

První potomek, kterého čeká s Matějem Homolou z kapely Wohnout, má být údajně holčička, a tak zpěvačka dostala i značkovou výbavičku. Jednotlivé kousky byly vybírány „napříč věkem“, od růžového kojeneckého kabátku přes sportovní dres a sexy triko až po rozměrné cosi velikosti XXL.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám