Hlavní obsah

Dal dva milióny za to, aby vypadal jako Justin Bieber. Nepovedlo se

Nejen teenageři se češou a oblékají jako zpěvák Justin Bieber. Jako devatenáctiletý kontroverzní hudebník chtějí vypadat i mnohem starší jedinci. Třiatřicetiletý Toby Sheldon z New Yorku už několik měsíců navštěvuje plastické chirurgy, aby vypadal jako Bieberův dvojník. Je ale nutné podotknout, že i přes četné operace by v něm kanadského zpěváka hledal jen málokdo.

BEZ KOMENTÁŘE: Američan se snaží vypadat jako Justin Bieber

 
Článek

V přepočtu více než dva milióny korun zaplatil Sheldon předním americkým chirurgům za to, že mu pomůžou získat v obličeji rysy kanadské hudební hvězdy. Ta přitom v posledních měsících proslula skandály s prostitutkami a ilegálním graffiti či rvačkami v barech.

Justin se proslavil ve čtrnácti, před pěti roky si ho také všiml dnes už třiatřicetiletý Američan, jemuž tehdy začaly řídnout vlasy. Zatoužil však vypadat opět jako chlapec. Biebera považuje „za ikonu mužské krásy“.

„Ve své zanícené touze přetvořit se v Biebera podstoupil Toby mnoho procedur včetně transplantace vlasů, redukce brady a plastické operace úst, aby jeho úsměv vypadal jako ten zpěvákův,“ píše New York Post.

Tobymu je věnován také jeden díl amerického televizního dokumentu Nejšílenější úchylky (My Strange Addictions) kanálu TLC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám