Hlavní obsah

Colin Farrell pořezal kolegu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Irský herec Colin Farrell nechtěně zranil svého kolegu Garyho Stretche při natáčení výpravného velkofilmu Olevera Stonea o Alexandru Velikém. Farrell ostrou zbraní prořízl Garyho oděv, pořezal mu krajinu břišní a zasáhl oblast žaludku.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Zranění naštěstí nebylo vážné a natáčení se kvůli němu zpozdilo jen o dva dny.

Sám Gary prohlásil, že neprodělal žádnou těžkou újmu na zdraví. "Byla to jen lehčí poranění. Při natáčení podobných filmů se to může přihodit. Všichni už máme nějaké ty bolístky," připustil Stretche, který byl převezen do stejné nemocnice, kde je po autonehodě hospitalizován rocker Ozzy Osbourne.

Hrdina na plátně i v životě

"Už jsem byl smířený s tím, že dobré dva týdny na natáčení s Garym nesáhneme a budeme muset pracovat na scénách, v nichž se neobjevuje. Pak jsem ale zjistil, že hrdinu nejen hraje, ale že jím ve skutečnosti je. Na nabrání sil a vyléčení mu stačily pouhé dva dny. Je to skutečně herec každým kouskem těla," komentoval událost režisér Oliver Stone.

Reklama

Související témata:

Související články

Neodolatelný irský herec jede v drogách

Za nikoli železného, ale přímo titanového muže by se dala označit hollywoodská hvězda irského původu Colin Farrell. Na doporučení psychologa, na něhož...

Colin Farrell propil tisíce dolarů

Hollywoodský herec Colin Farrell si získal pověst bouřliváka, který svými excesy nenechá v klidu šéfy filmových studií. Nyní si pro ně ale přichystal šok,...

Výběr článků

Načítám