Hlavní obsah

Claudii Schifferovou zřejmě trápí anorexie

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Mnozí odborníci ze světa modelingu a módy se pídí po důvodech, proč topmodelka německého původu v poslední době výrazně pohubla. Podezírají ji, že po porodu syna Caspara Matthewa před třinácti měsíci nasadila nerozumnou a drastickou dietu.

Foto: Jana Matějíková

regenerační místnost - místopředseda klubu L. Koval a další

Článek

Podle znalců se Claudia snažila zhubnout pár kilogramů, které nabrala během těhotenství. Zvolila si pravděpodobně špatnou cestu a v současnosti se potýká s anorexií.

"Především ženy, jimž bytostně záleží na jejich zevnějšku, ve snaze vypadat stejně jako před otěhotněním často nevědí, kdy skončit s hladověním," potvrzuje domněnky lékař Christophe Fischer. 

Prý zhubla při kojení 

"Zhubla jsem kvůli tomu, že jsem kojila. Totéž se přihodilo i mé matce, když jsem byla malá," brání se třiatřicetiletá Claudia, která je přesvědčena o tom, že se u ní nejedná o anorexii, ale o ryze genetickou záležitost.

Host, který s modelkou nedávno seděl u slavnostní tabule, však uvedl, že se Claudia v jídle skutečně velice pečlivě hlídá.

"Žertovala sice, že se v její štíhlosti odráží pouze vliv rodné německé krve, když si však objednala zeleninový salát, nechala si donést dresingovou zálivku v samostatné nádobce a odmítla veškeré pečivo," prozradil.

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová porodila chlapce

Německá top modelka Claudia Schifferová (32) ve čtvrtek v londýnské prestižní porodnici Portland Hospital porodila zdravého chlapečka. Dítě, které zatím nemá...

Výběr článků

Načítám