Hlavní obsah

Šťastná matka Claudia Schifferová opustila nemocnici

– LONDÝN
Novinky, Orange-today

Modelka Claudia Schifferová ve středu opustila nemocnici Portland Hospital, ve které přivedla na svět svého syna Casperra Matthewa. Před nemocnicí zapózovala společně se svým manželem a synem fotografům a novinářům se svěřila, že je nejšťastnější ženou na světě.

Foto: Petr Brdičko

Jeden z účastníků PKFL, tým Ludeco FC, před přátelským zápasem s futsalovým týmem SK Slavia Praha C.

Článek

Na dotaz, jak se krátce po porodu cítí, Schifferová odpověděla poněkud stroze: "Bezvadně, děkuji." Své dítě modelka přivedla na svět císařským řezem minulý čtvrtek. Její choť Vaughn byl u porodu a celou dobu držel svou manželku pevně za ruku.

Dvě nejšťastnější chvíle života

Schifferová se v krátkém setkání s žurnalisty svěřila, že setkání s Matthewem a přivedení na svět malého Caspara jsou dvě nejšťastnější chvíle jejího života. "Miluji každý kousíček těla mého milovaného syna," svěřila se se svými city novinářům. Její choť pouze dodal, že je šťasten, že je jejich syn zdravý.

Těší se na rodinný život

Před odchodem ještě poděkovala nemocnici a jejím zaměstnancům. Vzkázala jim: "Byli jste fantastičtí." Nejfantastičtější byl podle všeho ale její manžel Matthew, kterému modelka děkovala, že jí byl oporou po celých pět dnů, které strávila v nemocnici. "Moc se těším na náš právě začínající rodinný život, svěřila se novinářům."

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová porodila chlapce

Německá top modelka Claudia Schifferová (32) ve čtvrtek v londýnské prestižní porodnici Portland Hospital porodila zdravého chlapečka. Dítě, které zatím nemá...

Výběr článků

Načítám