Hlavní obsah

Claudia Schifferová šokovala vyhublostí

Právo, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Dříve zářící německá topmodelka Claudia Schifferová drasticky zhubla. Rakouský týdeník News se ptá, co se to s ní v poslední době děje. Přinesl fotografie na důkaz, že to není samo sebou. Obletovaná dvaatřicetiletá žena prý předvedla při premiéře třetího dílu filmu o Harrym Potterovi "šokující hubenou figuru", což ještě vyniklo, když šla vedle svého manžela a filmového producenta Matthewa Vaughna.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Během dopoledne se setkal s primátorem a vedením města a prohlédl si městem zřizované organizace.

Článek

Křehká a hubená je od porodu svého syna Caspara, dělá si starosti magazín a dodává, že nic už na ní nepřipomíná dřívější blondýnku, která se radovala ze života, uměla ho užívat a lámala při tom srdce všech německých mužů.

Ruku v ruce s manželem působila jako teenagerka toužící co nejvíce zhubnout. Sukně sahala až příliš hluboko pod kolena, jako by měla zakrýt hubené nohy, její kabelka přes ruku vypadala, jako by si ji sama zdobila výšivkami, dramaticky líčil změnu News.  

Možná má strach z mladších rivalek

Nic prý už na ní nepřipomíná "usmívající se miss", jak jí přezdívali reportéři po celém světě pro její radostnou tvář. Již krátce po porodu se začaly šířit první pověsti o možných zažívacích problémech, ale Claudia to rozhodně popírala. Tvrdila, že je velmi šťastná, a snížení váhy zdůvodňovala tím, že syna stále kojí.

News důvodům nevěří: copak takhle vypadá šťastná matka? Reportér si povšiml, že i Claudiiny vlasy ztratily obvyklý skvělý lesk a prořídly, obličej podle něj vypadá vyhladověle a usouženě. Její přátelé po straně hovořili o pocitu strachu, že by již vedle mladších modelek neobstála. Proto si prý uložila přísnou dietu, jenže pak se jí nepodařilo přejít zase k běžnému stravování.

Když se Claudia poprvé po narození synka objevila na veřejnosti, mezi německými novináři to zašumělo a nejvíce se šeptalo o chorobném hubnutí. Hvězda to vehementně popřela s tím, že má s dítětem prostě hodně práce a starostí a že zhubnutí nebylo úmyslné.

Reklama

Související články

Claudii Schifferovou zřejmě trápí anorexie

Mnozí odborníci ze světa modelingu a módy se pídí po důvodech, proč topmodelka německého původu v poslední době výrazně pohubla. Podezírají ji, že po porodu...

Výběr článků

Načítám