Hlavní obsah

Schifferová chce druhé dítě, odmítá císařský řez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Top modelka německého původu Claudia Schifferová by svému synkovi Casparovi ráda pořídila sourozence. Další dítě by však již chtěla na svět přivést přirozenou cestou, první porod císařským řezem ji totiž traumatizoval. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Martina Mottlová

Pozvánka

Článek

"Caspar by si zasloužil sestřičku," prohlásila 33letá krasavice s blonďatou hřívou a prozradila, že na jejím početí s manželem Mathewem již pilně pracují.

Zároveň si postěžovala, že byla otřesena zážitkem, který jí lékaři nachystali při jejím prvním porodu. Modelka se tehdy podrobila císařskému řezu, který by již nechtěla znovu prožít.

"Bylo to hrozně bolestivé," zavzpomínala Claudia, "odnesla jsem si skutečně traumatizující zkušenost, druhé dítě chci porodit běžnou cestou."

Německý psycholog Michael Thiel se však domnívá, že Schifferová nebyla na porod dostatečně připravená.

"Každá operace představuje určité trauma. Protože je v současnosti císařský řez lékařskou rutinou, myslím si, že na něj Claudia pravděpodobně nebyla předem připravená," vysvětlil Thiel.

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová porodila chlapce

Německá top modelka Claudia Schifferová (32) ve čtvrtek v londýnské prestižní porodnici Portland Hospital porodila zdravého chlapečka. Dítě, které zatím nemá...

Claudia Schifferová havarovala i se svým synem

Hvězda světové módy Claudia Schifferová se dnes v Londýně stala i se svým tříměsíčním synkem Casparem účastnicí dopravní nehody. Jak ale ujistila tisková...

Výběr článků

Načítám