Hlavní obsah

Claudia Schifferová se dietami netrápí

LONDÝN

Čtyřiatřicetiletá německá topmodelka Claudia Schifferová je jednou z mála žen, které si nemusí odpírat jídlo, aby si uhlídaly štíhlou linii. Alespoň to o blonďaté krásce tvrdí její manžel Matthew Vaughn.

Foto: Libor Valíček

Více jak 400 žáků základních škola na velké scéně Divadla A. Dvořáka

Článek

Třiatřicetiletý Vaughn, filmový producent, v rozhovoru pro britský deník The Sun prohlásil, že jeho žena pro krásu nemusí takřka ani hnout prstem a drastické diety jí jsou naprosto cizí.

"Nemusí kvůli svému vzhledu ani sportovat, což řadu lidí určitě namíchne," prohlásil a zároveň přiznal, že jeho samotného to ale štve také.

Krásu nehledal

Vaughn přitom zdůraznil, že krása jeho ženy pro něj nebyla ve vztahu rozhodující. "Opravdu jsem se nevydal hledat krásnou a slavnou ženu," řekl, "měl jsem zkrátka štěstí, že jsem potkal tu, s níž mám tolik společného," vysvětlil.

Rovněž poznamenal, že svět bohatých a krásných slavných osobností nepovažují za důležitý a nijak se jím nezabývají.

Schifferová se za Vaughna provdala před dvěma lety. Vychovávají spolu dvacetiměsíčního syna Caspara, kterému by se měl v únoru narodit sourozenec.

Reklama

Související články

Claudia Schifferová šokovala vyhublostí

Dříve zářící německá topmodelka Claudia Schifferová drasticky zhubla. Rakouský týdeník News se ptá, co se to s ní v poslední době děje. Přinesl fotografie...

Claudia Schifferová se podruhé stane matkou

Třiatřicetiletá topmodelka německého původu Claudia Schifferová očekává svého druhého potomka. Šťastným nastávajícím otcem je její manžel, britský producent...

Výběr článků

Načítám