Hlavní obsah

Schifferovou obtěžuje slídil, pořídila si psy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Německou supermodelku Claudii Schifferovou neustále pronásledují neodbytní ctitelé, kteří odmítají respektovat její soukromí. Kvůli ochraně sebe a své rodiny si proto nyní pořídila novou ostrahu v podobě vycvičených psů.

Foto: Nakladatelství Paseka
Článek

Jedním z prvních slídilů byl muž, který se před třemi lety vloupal do její vily na Mallorce. Proslýchá se, že právě proto ji chce nyní modelka prodat za cenu 8 miliónů eur.

Další, jenž v minulosti znepokojoval také herečku Nicole Kidmanovou, se bezostyšně potuloval v okolí Claudiina sídla do doby, než ho zatkla policie.

Vetřelec se vrátil

Nejvíce jí však znepříjemňuje život Louis Brisette. Toho se už jednou málem zbavila. Policie ho totiž vyhostila zpět do Kanady, odkud pochází. [celá zpráva]

Brisettovi se ale podařilo díky falešným dokladům dostal se znovu do Velké Británie, kde Schifferová pobývá, a opět se potuloval v okolí její usedlosti.

Odhánět ho musela přivolaná policejní hlídka. Claudia se svým manželem, filmovým producentem Matthewem Vaughnem, se proto rozhodla, že si pořídí ostré psy. Ti prý zastraší každého vetřelce.

Reklama

Související články

Claudia Schifferová nechává vydělávat syna

Reklamní průmysl objevil novou hvězdu, které je sotva patnáct měsíců. Je jí synek německé topmodelky Claudie Schifferové. Roztomilý Caspar se objevuje...

Claudia Schifferová šokovala vyhublostí

Dříve zářící německá topmodelka Claudia Schifferová drasticky zhubla. Rakouský týdeník News se ptá, co se to s ní v poslední době děje. Přinesl fotografie...

Výběr článků

Načítám