Hlavní obsah

Brutální pomsta ženicha v Itálii. Řekl vyvolené adieu na předsvatební party před 200 hosty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krutou pomstu přichystal své nastávající budoucí ženich z Turína. Na večírku před 200 hosty, který měl být předsvatebním posezením a oslavou tříletého vztahu, muž partnerce řekl, že si ji nevezme a že ji opouští. Důvodem byla její údajná nevěra.

Foto: Profimedia.cz

Massimo Segre

Článek

On, úspěšný 64letý bankéř a právník, a ona, neméně úspěšná 47letá politická poradkyně, stáli v tu chvíli za mixážním pultem diskžokeje. Ona držela v ruce kytku, zatímco partner mikrofon a papír, z nějž předčítal proslov, na který přítomní s napětím čekali.

Podle listu La Repubblica jeho první věty nedávaly nic tušit. Poděkoval hostům za to, že na akci přišli, a přiznal, že je poněkud rozrušený. Přítomní jej povzbudili potleskem. Pak se ale tón jeho expozé změnil, načež všechny šokoval.

„Vždy jsem si myslel, že milovat člověka znamená přát si jeho dobro, dokonce více než své vlastní. A tak chci dnes večer dát Cristině svobodu milovat,“ oznamoval Massimo.

Přiznal, že nerad vypadá jako „paroháč“, Cristina je prý ale ve sdělování svých pravd natolik dobrá, že nemohl jednat jinak, než že soužití ukončí.

„Zlomené srdce“

„Je to banální příběh předmanželské nevěry. Jsem tak zklamaný, moje srdce je zlomené,“ pokračoval Massimo. Na závěr hlasitě dodal: „Milá Cristino, jeď si na Mykonos (řecký ostrov) se svým právníkem. Buď s ním spokojená, víš, že vše je zaplaceno. A zaplacená je i cesta do Vietnamu.“

Cristina byla konsternovaná a jen pomalu si uvědomovala, co se vlastně stalo. Bylo to navíc na večírku k jejím narozeninám. Mezi přítomnými zavládlo rozpačité mlčení.

Někdo z hostů ze všeho pořídil videozáznam, který se pak objevil v médiích, a příběh začala řešit celá Itálie. Mnozí uživatelé na sociálních sítích Massima za jeho rozhodnutí chválili, a některé ženy mu dokonce nabízely sňatek.

Cristina prolomila mlčení až po několika dnech. „Byl to špatný vtip. Vážné věci se řeší jiným způsobem,“ řekla podle listu La Repubblica s tím, že zvažuje na bývalého partnera žalobu.

Novozélandským teenagerům pomáhá s rozchody vláda

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám