Hlavní obsah

Britka si na večírek v domě rodičů pozvala 400 teenagerů

– LONDÝN
Novinky, rei, The Times

Čtyři stovky náctiletých zpuštošily dům britského manželského páru ve španělském městě Marbella, jenž má hodnotu přes 120 miliónů korun. Situace se vymkla z rukou poté, co 16letá dcera zveřejnila na internetu pozvánku na "narozeninový večírek se spoustou alkoholu pro všechny z okolí Costa del Sol."

Foto: Profimedia.cz

Dívka zvala na spoustu alkoholu a nejlepšího diskžokeje všechny z okolí Costa del Sol.

Článek

Zprávy o tom, že rodiče Jodie Hudsonové večírek povolili, se rychle rozšířily. Rodiče, kteří jsou v rozvodovém řízení, s takovou invazí hostů zjevně nepočítali. Dům se sedmi ložnicemi připomínal později válečnou zónu. Chyběly šaty a šperky za 6 000 liber (přes 180 000 korun) a v bazénu plavala televize.

Situace eskalovala, takže nakonec matka volala po půlnoci policii. „Lidé se rozutekli. Policie některé chytila a prohledala, ale to už bylo pozdě. Kdosi říkal, že si můžeme dělat co chceme, protože rodiče oslavenkyně se rozvádějí. Lidé se chovali jako gangsteři, rozhazovali věci kolem a rozbíjeli je. V bazénu skončily židle, stoly i televize,“ řekl jeden z návštěvníků.

Matka Hudsonové uvedla, že dokonce spousta teenagerů byla nachytána při sexuálním styku. Dům pronajímá, což teď ale podle jejích slov několik týdnů nepůjde. „I dveře jsou zničené,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám