Hlavní obsah

Na ruských oslavách se objevily záběry Bonnie a Clydea

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pondělní oslavy Dne vítězství v Rusku provázelo hned několik bizarních událostí. Jednou z nich byl letos bezesporu tradiční koncert vysílaný Prvním kanálem, který však nabídl divákům hodně nečekanou podívanou. V pozadí se na obrazovce objevila zřejmě nejslavnější americká zločinecká dvojice Bonnie a Clyde.

Foto: Profimedia.cz

Bonnie a Clyde na společné fotografii

Článek

Tradiční koncert, který uzavíral oslavy konce druhé světové války, sledovalo v moskevském sále v pondělí zaplněné hlediště. Těm pozornějším neuniklo, že se na velkoplošné obrazovce objevila mimo jiné proslulá dvojice amerických gangsterů, která pochopitelně neměla s bojem proti německým nacistům pranic společného.

Z dostupných záběrů se zdá, že nikdo z diváků na obrázek nijak nereagoval a pěvecké vystoupení s komparzem v uniformách a se sovětskými vlajkami mohlo bez problémů pokračovat.

Ukrajinci zesměšnili ruskou vojenskou přehlídku

Koktejl

Jako už tomu v podobných případech bývá, na internetu se záhy objevily inkriminované záběry a video se začalo šířit sociálními sítěmi. Zda se jednalo o bizarní omyl režiséra slavnostního večera, nebo se fotografie americké dvojice dostala do vysílání záměrně jako forma protestu, nelze z dostupných zdrojů ověřit.

Bonnie Parkerová a Clyde Barrow byli američtí zločinci, kteří na přelomu dvacátých a třicátých let minulého století se svým gangem přepadávali obchody, čerpací stanice a později také banky. Byli zastřeleni policií v Louisianě 23. května 1934.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám