Hlavní obsah

Beckhamovi vystoupí v reality show

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Úspěch reality show, v níž se napospas veřejnosti vydala rodina britského rockového zpěváka Ozzy Osbourneho, si chtějí na vlastní kůži vyzkoušet také Victoria a David Beckhamovi. Měly by se tak podle serveru Sky News napravit "nepřesné" zvěsti, které kolem manželů kolují na veřejnosti.

Foto: Živý Zlín

Festival pouličních muzikantů: Ukaž co umíš! 2017

Článek

Projekt vymyslela třicetiletá Victoria Beckhamová, která se po neúspěšném pokusu o návrat na hudební výsluní permanentně pouští do stále nových a překvapivých akcí.

"Chtěli bychom lidem na celém světě ukázat, jak se hezky chováme k našim dětem i to, co k sobě skutečně cítíme navzájem," uvedla Victoria na obhajobu svého záměru.

Obyčejná rodinka

Beckhamovi prý hodlají přesvědčit publikum o tom, že ačkoli žijí v nevídaném luxusu, zůstávají zcela normálními a obyčejnými rodiči, kteří dobře vychovájí své dvě děti, pětiletého syna Brooklyna a dvouletého Romea, a těší se na další přírůstek.

S úplným odevzdáním a odhalením rodinného soužití to zřejmě nebude zase až tak horké. Manželé Beckhamovi si totiž vyhrazují právo na konečnou a plnou kontrolu nad natáčením a definitivní podobou pořadu určeného pro vysílání.

Reklama

Související články

Britové hádají jméno Beckhamova syna

Ve Velké Británii začali fanoušci spekulovat o tom, jak se bude jmenovat dítě Davida a Victorie Beckhamových, které se má narodit příští rok v březnu. Nejvíce...

David Beckham pomůže euroústavě

Fotbalová hvězda Britské reprezentace a Realu Madrid David Beckham (29) vstoupí do vysoké politiky a vahou své osobnosti bude přesvědčovat konzervativní Brity,...

Výběr článků

Načítám