Hlavní obsah

Beckhamovi chtěli děvče, narodí se jim chlapec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Třetí dítě manželů Beckhamových bude opět chlapec. Victorii a Davidovi se tak nepodaří svým synům Brooklynovi (5) a Romeovi (2) nadělit sestřičku. Informoval o tom v pátek deník Sun.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Podle ultrazvuku, kterému se třicetiletá Victoria Beckhamová za doprovodu svého manžela podrobila minulý týden v Londýně, porodí bývalá zpěvačka opět chlapečka. Pohlaví očekávaného dítěte prý hned prozradila jedné ze svých přítelkyň.

Přechodné zklamání

"Všichni vědí, že David a Victoria by rádi měli holčičku," uvedl zdroj z okolí Beckhamových. "Byli trochu zklamáni, ale brzy je to přešlo. Teď se jen těší na nově příchozího," dodal.

Dítě se má narodit v březnu. Fanoušci slavného páru již také spekulují, jaké jméno pro chlapce Beckhamovi vymyslí. Jejich provorozený syn je pojmenovaný po newyorkské čtvrti a druhý chlapec po jedné z postav televizního seriálu.

Španělské jméno

Podle deníku Sun by se mohli rozhodnout například pro jméno Juan, neboť nový přírůstek se zřejmě narodí ve Španělsku, kde David hraje v klubu Real Madrid.

Victoria a její 29letý muž se ve čtvrtek přestěhovali do jejich nové vily v elegantní čtvrti na předměstí Madridu. Dům je podle posledních informací vyšel na 3,5 miliónu liber.

Reklama

Související články

Beckhamovi vozí jídlo z Británie

Od domova sice fotbalovou hvězdu Realu Madrid Davida Beckhama dělí stovky kilometrů, přesto si stále rád pochutná na pečivu, které v Londýně od dětství...

Victoria a David Beckhamovi touží po dceři

Manželé Victoria a David Beckhamovi se zoufale snaží o početí dalšího dítěte. Novým přírůstkem do rodiny tak chtějí poopravit šrámy, které jejich manželství...

Beckhamovi zakoupili rezidenci v Španělsku

Ostře sledovaný slavný pár Victoria a David Beckhamovi si dopřál novou nemovitost. Před pár dny manželé koupili rezidenci ve Španělsku, která je vyšla na 6,2...

Výběr článků

Načítám