Hlavní obsah

Beata Rajská čerpala inspiraci v Londýně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Módní návrhářka Beata Rajská čas od času vyráží do metropolí světové módy, kde zjišťuje nové trendy. Inspiraci sbírá nejen na přehlídkových molech, ale i v ulicích. Nedávno se vrátila z Londýna a cesta prý byla velice přínosná.

Článek

"Párkrát za rok se musím porozhlédnout po světových metropolích a nasbírat tam další nápady. Je dobré mít přehled. Teď jsem byla v Británii a bylo skvělé, že nám zbyl naštěstí i nějaký čas na večerní procházky. Ty já totiž úplně zbožňuji," prozradila Rajská.

Zachutnaly jí krevety

"Mám ráda pochodování městy, která mají atmosféru. Tentokrát byla má vášeň naplněna přímo vrchovatě, absolvovala jsem totiž báječnou noční vycházku spojenou hned se dvěmi večeřemi za sebou," pokračovala.

"První jídlo bylo v marockém stylu. Po něm to ale chtělo dát si skleničku, a když jsme hledali nějaké příjemné místo, svedla nás čínská restaurace, kde měli skvělé krevety. Musím říct, že tak úžasně připravené jsem je už dlouho nejedla," podotkla Beata, která na léto radí zejména barevné a odhalující oblečení.

"Na podzim pak budeme pokračovat v mírně folklórním duchu a ve stylu vintage, což je jakési napodobení etno stylu," prozradila Rajská.

Reklama

Související témata:

Související články

Beata Rajská zbožňuje hezké prádlo

Módní návrhářka Beata Rajská navrhla kolekci luxusního dámského spodního prádla, ačkoliv míní, že spodní prádlo může mnohdy róbu pohřbít. Proto někdy požaduje...

Výběr článků

Načítám