Hlavní obsah

Beata Rajská zbožňuje hezké prádlo

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Módní návrhářka Beata Rajská navrhla kolekci luxusního dámského spodního prádla, ačkoliv míní, že spodní prádlo může mnohdy róbu pohřbít. Proto někdy požaduje na modelkách, aby šly na molo takříkajíc naostro.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

"Ze zdravotního hlediska je ale samozřejmě lepší prádlo nosit," připomněla Rajská.

Výběr prádla pod dámské večerní šaty bývá složitým problémem, zvláště používají-li se na společenských šatech krajky či průsvitný materiál. Prádlo musí nejen dokonale přilnout k tělu, ale také ladit s oblečením.

"Dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou, že si prádlo udělám. Já totiž zbožňuji lehké a nadýchané prádlo. Pak jsem narazila na slovenskou firmu, jejíž paní ředitelka byla trošku člověk mého ražení, malinko šílenec, a daly jsme dohromady kolekci cukrová vata," uvedla Beata Rajská.

Košilky vyjdou nejdráže

Cukrová vata je speciální načechraná látka. Prádlo je přitom velmi jemné. Barvu samozřejmě může mít různou, nejen růžovou. Beata Rajská si pro sebe vybrala nejkrásnější kousky a moc ráda je nosí. Cena originálů, které má na sobě, je značně vysoká a pohybuje se řádově v tisících korun.

Až se prádlo začne šít pro butiky, bude se jeho cena pohybovat ve středně vysoké kategorii. Nejdražší budou košilky, které ale bude možné nosit v létě k sukni nebo krátkým kalhotám i jako samostatné body. Podprsenka bude stát kolem 1800 korun, kalhotky, třeba i nepatrná tanga, od osmi set do tisíce Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Beata Rajská neobléká jenom missky

Modely návrhářky Beaty Rajské uvidí nejvíc očí najednou už počtvrté na finalistkách soutěže Miss ČR. Zatímco loni se rodačka z Liptovského Mikuláše nechala...

Výběr článků

Načítám