Hlavní obsah

Balerína milující zmrzlinu dostala výpověď kvůli faldíkům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Moskevský Bolšoj teatr propustil koncem minulého týdne jednu z primabalerín, Anastasiu Volochkovu. Důvod byl prostý - dotyčná příliš milovala zmrzlinu. S přibývajícími kilogramy na kdysi vypracovaném těle, ale ubývala trpělivost jejím tanečním partnerům i vedení divadla.

Foto: Milan Haluška

Zámek Schönbrunn

Článek

Kulatící se "labuť" se totiž stávala příliš těžkou pro některé taneční úkony a její faldíky se navíc nelichotivě rýsovaly v těsném úboru.

Zhrzená primabalerína nyní chystá na divadlo kvůli "diskriminaci" žalobu.

Prostě nevyrostli...

"Nikdo z tanečníků s ní nechtěl pracovat, a to kvůli její současné fyzické kondici," uvedlo opatrně vedení divadla důvod propuštění jedné ze svých největších současných hvězd. "Chtěli jsme jí prodloužit smlouvu, ovšem ona nám to nijak neulehčila," píše se dále v tiskové zprávě.

Volochkova však tvrdí, že se její, dnes už bývalý zaměstnavatel zachoval nezákonně. Například to, že má padáka jí sdělili jen 12 hodin před vystoupením v Labutím jezeře. Primabalerína sice přiznala nezkrotnou lásku ke zmrzlinám, ale s tím, že prý pojídá jen nízkotučné druhy a navíc v omezeném množství.

Potíže tanečníků s její tělesnou konstitucí při některých baletních úkonech vysvětluje jednoduše: "Prostě nevyrostli."

Související témata:

Výběr článků

Načítám