Hlavní obsah

Australanku zatkli během oslavy stých narozenin. Řekla si o to

Neobvyklé přání k narozeninám měla stoletá Jean Bicketonová z australské Victorie. Chtěla na vlastní kůži zažít, jaké to je být zadržena policií. Místní strážníci její přání vyslyšeli a přijeli si pro ni do domova důchodců, kde úctyhodný věk oslavovala. Při zatýkání podle policie nekladla žádný odpor.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Bicketonová, která celý život pracovala jako zdravotní sestra, se podle deníku Daily Mail nikdy do problémů se zákonem nedostala. Zadržení policií však bylo jedním z jejích dlouholetých přání.

Pro její přátele z domova důchodců ve městě Newborough v australském státě Victoria, s nimiž kulatiny slavila, tak nebylo vůbec obtížné vytušit, jak jí během speciálního dne udělat radost.

Místní policisté s plněním tohoto přání neměli problém. V jeden okamžik přijeli na místo se zapnutými majáky, Bicketonové opatrně nasadili pouta a na invalidním vozíku ji odvezli k policejnímu autu.

Na letišti ve Varšavě zatkli 81letou ženu s pěti kilogramy heroinu

Koktejl

„Překvapilo mě, že byla docela měkká. Stejně pro mě byla příliš velká,“ okomentovala nasazování pout seniorka a jedním dechem dodala, že to pro ni byl jeden z doposud nejlepších narozeninových zážitků.

„Jsme rádi, že jsme k tomu mohli přispět. S těmito typy zatýkání nemáme absolutně žádný problém. Jean přejeme krásné 100. narozeniny!“ napsala tamní policie na sociálních sítích.

Reklama

Výběr článků

Načítám